JeugdFabLab 2017

JeugdFabLab 2017

24 januari 2017 0 Door JoJa

In het afgelopen half jaar zijn er mooie veranderingen geweest. We zijn meer gaan samenwerken met partijen waaronder Meerpaal Jongerenwerk, BiblioLab Flevomeer bibliotheken, Plastichunters en de Nieuwe bibliotheek Almere.

Daarnaast zijn we druk bezig geweest met het vinden van leuke leerzame activiteiten en het opzetten van makkelijke lesprogramma´s voor het onderwijs met nieuwe technieken. Een lespakket waar programmeren, 3d ontwerpen en virtual reality samen komen.

Het is dan ook een heugelijk feit dat we binnenkort onszelf Ambassador kunnen noemen van een online software genaamd Co Spaces. In deze software kunnen kinderen eigen virtuele omgevingen ontwikkelen en ook programmeren voor bijvoorbeeld virtual reallity brillen.

Hier later meer over.

Voor de komende maanden de agenda:

18 februari open inloop en workshop Co spaces
22 februari Robitica avond

met vriendelijke groet

JeugdFabLab Team